vrijdag 25 oktober 2013

Woensdag 16 okt. Klassiek ballet 16-20 jr.

Het heeft even geduurd voordat deze groep online kwam. Dit kwam door de vele filmpjes van de woensdagavond. Maar hier is het! Het stukje over de klassieke ballet groep voor meiden van 16 tot 20 jaar. Hele lieve meiden die een hele gezellige groep hebben. Wil je meer weten over deze groep en hun dansjes? Lees dan maar verder!


Deze groep heeft een dans op het nummer 'Bring me to life'. Shirelle is begonnen met uitleggen. Zoals je zo in het filmpje ziet zijn er verschillende rijen. Rij één en drie doen hetzelfde en rij twee doet sommige stukjes net even anders, de andere kant op. Let maar een goed op tijdens het filmpje...



Daarna kregen ze een nieuw groepsstuk aangeleerd. In het filmpje hieronder kun je dat zien. Wat ik zo leuk vind is dat het tijdens de eerste keer oefenen er al heel leuk uit ziet! Daarnaast kun je ook meteen merken dat het een gezellige (giebel)groep is ;)


Na een paar keer oefenen op muziek, wat extra uitleg en tips, zie je hieronder het filmpje waar ze het nieuwe stuk op muziek doen! Ziet er harstikke goed uit! Maar volgens mij maar goed dat Shirelle nog meedeed, kijk maar eens waar alle ogen op gericht zijn... (hahaha, is ook logisch met een nieuw stuk natuurlijk!)


En als je alles achter elkaar door danst en de mooie lichtjes aan doet ziet het er super uit! Kijk maar mee...


Aan het begin van de les had deze groep al geoefend met fouetté pirouettes. Dit omdat Shirelle dit graag in de dans wil verwerken. Dus er is geoefend. Aan het eind mocht iedereen het nog eens proberen en dan op de muziek van het nummer die er bij hoort. Eerst een gewone pirouette en dan 4x een fouetté piroutte en daarna nog mooi naar de grond rollen...



Knap gedaan ladies! Mooie les met een mooie dans! We zien elkaar na de vakantie wel weer :)

Alle filmpjes staan op mijn YouTube-kanaal.
Daar heb ik ook een afspeellijst gemaakt van jullie groep, zodat alle filmpjes bij elkaar staan.

Vergeet niet om ook even te kijken in mijn webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten