woensdag 16 oktober 2013

Danspraat-Shop

Het is (eindelijk) zo ver!!! De webshop van Danspraat opent vandaag haar deuren. 
Neem snel een kijkje!





Iedereen die wil kan nu de shop bekijken. Er zijn een heleboel leuke sieraden te koop die allemaal te maken hebben met ballet en dans. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te doen aan een vriendin/buurmeisje/ nichtje/zusje enz. Daarnaast is het misschien ook leuk om een van de artikelen uit de shop op je verlanglijstje te zetten voor Sinterklaas en/of Kerst. Of misschien ben je binnenkort wel jarig en geef je Danspraat-Shop als tip voor cadeaus!



De webshop
In de webshop kun je zien hoeveel er van een bepaald soort sieraad zijn. De voorraad staat er bij vermeld. Hopelijk komen er zoveel bestellingen binnen dat ik binnenkort al dingen moet gaan bijmaken!
Verder komen er regelmatig nieuwe sieraden in de webshop. Onder het kopje "verwacht..." kun je zien welke dingen er nog op een later moment komen.
En niet te vergeten natuurlijk de grote actie die schuilt achter de webshop... het geld inzamelen voor mooie kostuums! Op deze manier kun je je steentje bijdragen en er zelf wat leuks aan over houden!



Openingsactie
Om te vieren dat de webshop vandaag geopend is, gaan we direct al van start met een openingsactie. Er zijn nu al een aantal sieraden afgeprijsd! Wees er dus snel bij, want OP=OP!
Er zullen vaker artikelen afgeprijsd zijn, dus blijf regelmatig de shop bezoeken en bekijken zodat je altijd op de hoogte bent van alle acties.



Betalen
Momenteel kun je je bestelling alleen betalen door dit vooraf over te maken. Ik ben druk bezig om er voor te zorgen dat je ook via iDeal kunt betalen in de shop. Helaas duurt dit nog even. Hopelijk kun je over een week wel met iDeal betalen. Nog even geduld dus wat dat betreft.
Betalen via iDeal is nu ook mogelijk! Lekker gemakkelijk en snel!



donderdag 12 december
Op donderdag 12 december is er in het CQ Centrum voor de Kunsten een soort 'sneak peek' te zien. In de Kuil wordt dan opgetreden door diverse groepen van Shirelle Kleefman. Zij laten zien waar ze tot nu toe mee bezig zijn geweest in de lessen en hoe ver ze met alle dansen zijn. Ouders, familie en vrienden kunnen op die manier een keertje zien hoe een dans er uit ziet voordat het in de juni in de Muzeval wordt uitgevoerd. Door een kleine bijdrage te leveren kun je dan komen genieten van een heleboel verschillende dansgroepen die laten zien waar ze aan werken. Het eindresultaat is 13 en 14 juni te zien in de Muzeval.

Tijdens de 'sneak peek' zal ik ook met een aantal artikelen uit de webshop een soort kraampje hebben die middag/avond. Voor de mensen die liever niet online shoppen of die graag de sieraden in het echt willen zien, kunnen dan langs komen en de Danspraat-Shop in levende lijve bekijken! Daarnaast scheelt het je natuurlijk de verzendkosten. Meer informatie hierover volgt later.

Ik hoop heel erg dat jullie iets gaan bestellen in de shop zodat we een flink bedrag kunnen gebruiken voor de kostuums. Ik zou zeggen: SHOPPEN MAAR!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten