donderdag 2 augustus 2012

Dansfilms

Zoals je in een vorige stukje al kon lezen is net de nieuwe Step Up film uit, nummer 4. Deze draait momenteel in de bioscoop. Mocht je nu geen tijd, zin, geld of iemand die met je mee wil kunnen vinden, dan heb ik hier een lijst gevonden met allemaal dansfilms!

Dansfilm lijst

Deze films zijn allemaal op dvd te krijgen, dus die kun je gewoon lekker thuis op de bank kijken.
Mijn persoonlijke favoriet is toch wel Center Stage.


Echt een super leuke dansfilm! Met ook, uiteraard, een geweldige einddans. Wel jammer de balletwereld zo'n harde en zware wereld is. Want anders zouden we toch allemaal een prima ballerina bij een schitterend balletgezelschap worden. Het lijkt zo mooi, elke dag mogen dansen en in de mooiste theaters op de grootste podia dansen. Echt een meisjesdroom. Helaas is de werkelijkheid iets minder florisant. Het is keihard werken! Deze film laat beide kanten van het verhaal zien, hoe mooi en leuk het is, maar ook de rottige momenten.

Hier staan een heleboel leuke films tussen die allemaal met dansen te maken hebben. Maar toch missen er ook nog wel een paar. Wat dacht je van "Hairspray" en "Black Swan"?!
Zijn er nog meer films die missen? Laat ze dan achter bij de opmerkingen, zodat iedereen ook die film kan gaan opzoeken.

Ik heb de films uit deze lijst nog lang niet allemaal gezien, dus ik kom de verloren vakantieavonden wel door!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten