maandag 20 augustus 2012

Shop till you drop








Dit zijn wat leuke quotes die ik tegen kwam op internet. En het leuke is dat je op de website t-shirts en allerlei andere dingen kan laten bedrukken met deze teksten. Hartstikke leuk! Misschien wel wat voor jou, om cadeau te geven of te krijgen. Des noods kun je Sinterklaas hier over inlichten. Wie weet tref je het en lukt het hem om het online te bestellen!

http://www.cafepress.com/dancethoughts


Na wat doorzoeken kwam ik op nog een paar website waar je leuke balletdingetjes kunt shoppen.

Van kleding tot kantoorartikelen, allerelei leuke spullen met balletprint erop.
http://shop.cafepress.com/ballet

Bij het Scapino Ballet verkopen ze ook kaarten en affiches etc. met mooie dansfoto's van hun gezelschap erop. Daarnaast kun je ook mooi achtergronden voor op je bureaublad en een leuke ringtone downloaden , helemaal gratis!
http://shop.scapinoballet.nl/gratis-gadgets/

En natuurlijk niet te vergeten, onze eigen vertrouwde Edmund van Groningen.
http://www.edmundvangroningen.nl


Ook kwam ik wat aparte "handigheidjes" tegen tijdens het googlen. Ondere andere dit:

Op de site stond er in het Engels een beschrijving bij. Ik heb dat even vrij vertaald en dan komt het op het volgende neer:

Terwijl jij je been gestrekt houdt kun je met de Pro-Arch bewegingen maken gericht op de enkel, knie en heupen. Vooral in dans, gymnastiek/turnen, zwemmen en duiken wordt de Pro-Arch door atleten, dansers en fysiotherapeuten gezien als een handig instrument. Blessures komen regelmatig voor bij zowel professionele als amateur sporters. Veel gehoorde klachten zijn blessures en zwakte van de enkel en voet. Hoe flexibeler en sterker je bent, hoe minder kans je hebt om geblesseerd te raken. Pro-Arch wil graag helpen bij het versterken en verlengen van uw spieren en pezen. Om dit te bereiken is een stap-voor-stap programma ontwikkeld om uw flexibiliteit en kracht te verbeteren. Pro-Arch helpt ook krampen, tendinitis en spierspanning verminderen.

Prijs: $149.00 = €110,00
Verzendkosten naar NL:  $180.00 = €130,00
______________________________________
Totaal: $329.00 = €240,00

Niet echt een koopje dus. Maar daarentegen kun je dan wel thuis aan de slag om te oefenen en sterker en flexibeler te worden in je voet en enkel.
Je moet er wat voor over hebben!







Of deze bijvoorbeeld:
Strechen en flexibiliteit zijn altijd al fundamentele eisen geweest voor ballet en daaraan gerelateerde sporten, zoals turnen, synchroonzwemmen, kunstschaatsen en cheerleading.
Echter, in de afgelopen decennia, is het type en de kwaliteit van de beweging  dat het publiek (en jury's) zijn gaan verwachten en gaan waarderen veranderd. De verwachting van het publiek  en de normen voor de concurrentie  zijn verhoogd als je kijkt naar het vereiste niveau van flexibiliteit/lenigheid. Door deze verwachtingen moet er op hoger niveau worden gepresteerd. Dit houdt natuurlijk in dat de wekelijkse trainingen tijdens de lessen bij balletstudio's etc. moet worden aangevuld met "overstretching sessions" (overstrekken sessies) waardoor het volledige bereik van de bewegingen kan worden gemaximaliseerd. Vergeet niet dat om een perfecte split sprong te bereiken, je lichaam in staat moet zijn om te overstrekken/oversplitten!
NOTE: Voor beginnende dansers, gymnasten die beginnen met het leren van de split, spagaat en/of arabesque zullen de Stretch Gym zeer goed kunnen gebruiken zodat het leerproces versneld wordt. De Stretch Gym kan "gewone" mensen helpen met hun specifieke 'stretching goals'. Je hoeft niet te kunnen overstrekken om de Flex Tek producten te kunnen gebruiken.
Kijk op de website voor nog meer foto's en mogelijke oefeningen: http://www.stretchology.com/Stretchology/Stretch_Gym.html

Prijzen en verdere informatie is alleen maar te krijgen als je hun mailt en dus echt interesse hebt. Helaas kan ik daar niets over zeggen. Maar ik denk, dat ook deze handige tool een flink prijskaartje draagt.


En de laatste gadget:
YogaToes® - The Natural Path for Foot Health
"The ultimate dance, the dance of life, is performed best and longest on healthy, happy feet."

Frederic Ferri - Founder of YogaToes®

Het is hartstikke goed voor je voeten. Komen ze lekker tot rust en het helpt bepaalde blessures voorkomen. Voor een uitgebreide uitleg, zie de website: http://www.yogapro.com/products/YogaToes.html

De YogaToes kosten: €32,39 + €8,13 (verz.kosten) = €40,52



!!!LET'S GO SHOPPING!!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten