maandag 30 juli 2012

SIVO-festival

Van 1 t/m 5 augustus is het SIVO-festival

(Stichting Internationale Volksculturen Odoorn)




Op de site kun je zien vanuit welke landen er mensen komen om hun dans te laten zien. Er doen meer dan 15 verschillende landen mee! De uitgelezen kans om eens te genieten van heel andere soorten dansen dan waar wij normaal mee bezig zijn.
Elke dag is er een ander programma. Natuurlijk wordt er elke dag gedanst! Maar er worden ook workshops gegeven en er zijn kinderactiviteiten. Daarnaast is er op de laatste dag een mooi slotdefilé.
Klik hier voor het hele programma.

Dan is er dit jaar voor het eerst een Multicultimarkt georganiseerd. Hier kun je binnen- en buitelandse culturele artikelen bemachtigen. En zo kun je niet alleen door dans kennis maken met andere culturen maar ook een stukje nieuwe cultuur mee naar huis nemen.

Ik ben al een heel aantal jaren met mijn familie naar het SIVO-festival geweest. Helaas valt het dit jaar weer in de tijd dat wij op vakantie gaan. Erg jammer! Ik was er graag naar toe gegaan. Het is een echte aanrader! Ben je dus niet op vakantie en nog niks gepland? Neem dan zeker een kijkje, want het is echt de moeite waard!

Meer weten? Kijk op www.sivofestival.nl


1 opmerking: