vrijdag 18 oktober 2013

Maandag 14 okt. lyrical demogroep (12+)

De vorige blogpost ging over een jazz dansgroep. Deze keer gaat het over een lyrical demogroep die les heeft na de jazz groep. Sommige van deze meiden zijn iets ouder dan de vorige groep en sommigen ongeveer in dezelfde leeftijd en zij beschikken over een jongen in hun groep! Lees verder om meer van deze groep te zien.


Alle lessen beginnen met een warming up. Omdat de docente eventjes wat andere dingen moest regelen en bespreken, heeft ze de groep alleen gelaten met de muziek voor de warming up. Ik was natuurlijk erg benieuwd hoe dat zou gaan! Het begon goed... maar toen waren ze de kluts kwijt.
Gelukkig kwam Shirelle toen ook terug en konden ze het doen met hulp van haar. Toen lukte het prima! Ik heb een stukje gefilmd als bewijs.


Deze groep leert ook een heleboel dansen Net als de groep uit de blogpost hiervoor leert ook deze groep de dans op het nummer 'Firework'. Ze zijn iets gevorderder dan de groep hiervoor, dus het ziet er anders uit. Misschien kunnen de groepen nog wat van elkaar leren!


Van deze groep heb ik natuurlijk ook de uitleg van de choreo's gefilmd. Wil je die filmpjes zien? Kijk dan even op mijn YouTube-kanaal, want daar heb ik een speciale afspeellijst gemaakt van deze groep. Daar staan alle filmpjes, dus ook de uitleg filmpjes, bij elkaar.

Het filmpje hierboven is de dans helemaal tot dan toe. Ze hebben namelijk in de les een nieuw stuk erbij geleerd. Dit hebben ze erg snel opgepikt! Hieronder het filmpje van de hele dans, inclusief het nieuwe stuk en natuurlijk met de mooie lichtjes. Ben benieuwd of het opvalt wat het een nieuw stuk is...

dans 'Firework'

Dan heeft deze groep nog een dans. Een hele mooi vind ik zelf op het nummer 'My Immortal'. Tijdens de open lesweek van voor de zomervakantie hebben we hier al van mogen proeven. Kijk even op mijn YouTube-kanaal voor filmpjes daarvan.
Nu kunnen we zien of de choreo misschien is aangepast, of deze groep de dans heeft weten te verbeteren en hoe ver ze er mee zijn. Nieuwsgierig? Kijk dan naar het volgende filmpje, dan kom je er wel achter.

dans 'My Immortal'

Twee hele mooi dansen, uitgevoerd door een super leuke en gepassioneerde groep.
Ik vond het erg leuk om bij jullie bezoek te mogen komen!

Op mijn YouTube-kanaal kun je alle dansjes én alle uitleg stukjes vinden. Ze staan in een speciale afspeellijst. Hopelijk kunnen jullie het vinden en kun je er lekker in de vakantie mee oefenen!

P.s. Vergeet ook niet om even in de Danspraat-Shop te kijken!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten