donderdag 13 september 2012

Het nieuwe dansjaar is begonnen!


De scholen zijn weer begonnen en zo ook de muziekschool! We moeten weer even wennen aan het ritme van school, studie, werk en ook van dansen. Nou, dat valt niet altijd mee. School is zo vermoeiend. Bijna niet haalbaar om dat bij te houden naast al je andere activiteiten, hahaha! Maar als we eenmaal weer in het ritme zitten, gaat alles weer van een leien dakje.




Sommigen zijn al een week eerder begonnen met dansen. We hebben namelijk 8 september in Emmen centrum opgetreden, tijdens de Opening van het Cultureel Seizoen. Daarvoor moesten we natuurlijk wel eerst oefenen, want 6 weken vakantie komt de conditie niet ten goede! Gelukkig hebben we Shirelle die ons in no time klaarstoomt voor een optreden. Een paar avonden oefenen en het is alsof het nooit vakantie is geweest.
 
 
We hadden de zaterdag van het optreden geluk, want het was PRACHTIG weer! Voor het optreden aan hebben we nog even geoefend. Een aantal meiden hebben die dag ook nog geflyerd voor het CQ, om iedereen te laten weten wat voor leuke lessen ze allemaal geven. En toen optreden op het Noorderplein, bij de bibliotheek. Het podium was super groot en het weer was super. Wat willen we nog meer?! Publiek natuurlijk! En ook dat kwam goed. Een aantal oude bekenden, een heleboel trouwe ouders die elke keer weer komen kijken en ook een heleboel andere mensen. Van jong tot oud kwamen ze kijken. Heerlijk motiverend! We hebben spetterende optredens neergezet al zeg ik het zelf! Mocht je me niet geloven, oordeel dan zelf en bekijk de filmpjes.

Afscheid
 
Kaboom & Judas

Run the World

Nu zijn de gewone lessen weer begonnen. Nieuwe pasjes en nieuwe dansen. Het is wel even wennen zeg! En de lessen zijn flink pittig, haha. Maar we genieten er allemaal. Shirelle kan eindelijk al haar nieuwe ideeën kwijt en ons gek maken met alle ingewikkeld en nieuwe pasjes. Ook de groepen zijn hier en daar wat veranderd. Er zijn sommigen gestopt vanwege studie, er zijn oude bekenden terug gekomen en er zijn nieuwe mensen bijgekomen. Het is even wennen, maar door dans wordt je snel een met elkaar en dat is altijd een bijzondere ervaring.
 
 
Benieuwd naar de lessen? Kom gerust een keertje langs om te kijken!
Of abonneer je op het YouTube kanaal DanspraatCQ,
om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe filmpjes.


 

Voor vragen, ideeën of iets anders kun je altijd mailen naar: danspraat@gmail.com

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten