maandag 23 juli 2012

Step up 4

Weet je van gekkigheid niet meer wat je moet doen met al je vrije dagen?

Dan is hier de tip:

ren op 26 juli naar de bioscoop!!!

Dan komt namelijk de film Step up 4 uit. En als 'ie net zo goed is als alle voorgaande films, is het echt de moeite waard om hem te gaan kijken!
 

Hier even kort waar de film over gaat:

Vierde deel in de populaire dansfilmreeks waarin de dochter van een zakenman zich aansluit bij een danscrew die grote en vernieuwende flash-mobs maakt

Emily, de dochter van een rijke zakenman, gaat naar Miami om haar dromen te verwezenlijken en professioneel danseres te worden. Hier ontmoet ze Sean, een aantrekkelijke jongen die leiding geeft aan een danscrew die grote en vernieuwende flash-mobs maakt. De crew, MOB, is vastbesloten om een wedstrijd te winnen waar ze een flink geldbedrag mee kunnen verdienen. Emily's vader werkt ondertussen aan een bouwproject waarbij de MOB's historische achtergrond in gevaar komt en waardoor duizenden mensen hun huis dreigen kwijt te raken. Emily en Sean gaan samen de strijd aan tegen het ontwikkelingsbedrijf van Emily's vader. Ze veranderen de flash mobs in protest mobs met het risico dat ze hun eigen dromen moeten opgeven voor een groter doel.

De cast van Step Up 4 bestaat onder andere uit 'So You Think You Can Dance'-finaliste Kathryn McCormick, topmodel Ryan Guzman, Chadd Smith en Stephen Boss (beiden bekend van Step Up 3D).

Zie hier de trailer
Het idee is natuurlijk lichtelijk hetzelfde als de voorgaande films. Maar dat maakt het niet minder leuk! Wat het leuke is aan deze film is dat ze hier met flashmob's bezig zijn. Super gaaf om te zien! En wie weet is het een mooie inspiratiebron voor ons...

Er zijn een aantal acteurs die ook in de vorige films spelen. Bijvoorbeeld een van mijn favorieten: Moose!
Is 'ie niet schattig?! En dat niet alleen, hij kan ook (natuurlijk) super goed dansen. Terwijl hij nog maar net 20 jaar is. Talentje dus.
En Mari Koda (even googlen). Ik moet elke keer weer lachen als ik haar zie. Geweldig accent en leuke actrice!

Natuurlijk zijn er ook nieuwe spelers. Favoriet: Ryan Guzman, de nieuwe hottie, hahaha. Fijne jonge vent van 25 jaar. Geen wonder dat het zo'n knappe vent is, hij is ook nog eens model. Met veel plezier zal ik naar deze man kijken tijdens de film.



Enthousiast? Ga dan vanaf 26 juli naar de bioscoop om deze film te zien!
Ik ga (als we terug zijn van vakantie) deze film zeeeeker bekijken in de bios!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten