donderdag 31 januari 2013

Les zonder Shirelle

Afgelopen woensdag hadden we wel balletles, alleen kon Shirelle er door omstandigheden niet zijn. Ze had geregeld dat we toch in de zaal konden! En alle muziek etc. lag keurig netjes klaar. We konden een uur jazz doen en daarna nog de klassieke les.

Maar ja... komt dat goed als Shirelle er niet is?


We waren met een groep van 9 meiden. Hartstikke gezellig! Klaar om te oefenen. We hebben alles eerst even een keer doorgenomen en toen zelf alle dansen achter elkaar gedaan. We zijn, al zeg ik het zelf, best goed bezig geweest! En als bewijs: filmpjes!!!


Step Up 1

Step Up 3

Tussendoor kregen we nog, heel lief van de conciërge, ranja met wat lekkers. Dus konden we eventjes een paar minuten pauzeren onder het genot van wat lekkers. Bedankt meneer de conciërge!!! 

Carmina Burana

Euphoria


Ook tijdens de klassieke les zijn we heel goed bezig geweest. We zijn zelfs aan de barre geweest! En dat terwijl we dat eigenlijk het liefst overslaan... hahaha! Omdat niemand ons zou geloven hebben we dat natuurlijk ook gefilmd. Daarnaast hebben we nog uit de hoek de wals gedaan en de grand jeté. 

Barre: jeté

Barre: springen

Uit de hoek

We hebben de spitzendans White Stripes ook nog geoefend. Maar helaas niet gefilmd. Dat komt een andere keer wel weer ;)

Zo zie je maar weer, dat met een beetje inspanning van iedereen ook zonder Shirelle de les door kan gaan. Maar we hebben haar wel vreselijk gemist!!! We zitten nog met 100 vragen en het is natuurlijk veel leuker als ze er bij is. Gelukkig is ze er volgende week gewoon weer bij!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten