dinsdag 30 juli 2013

film: Make Your Move 3D

Sinds een paar dagen is er een nieuwe dansfilm te zien in de bioscoop. Het is de film 'Make Your Move 3D'.





Waar gaat de film over?
De jonge, getalenteerde artiest Donny (Derek Hough) komt naar New York om zijn broer Nick te helpen met het runnen van zijn vette nieuwe club. Het is een plek waar de nieuwe generatie dansers hun nieuwe moves kunnen showen. Donny is zwaar onder de indruk als hij Aya (BoA, Queen of Pop in AziĆ«) ziet, een sexy, elegante danseres die beweegt zoals hij. Hun samenspel tijdens tap, hip hop en taiko drumming smelt samen in een nieuwe stijl zoals hij nooit had kunnen bedenken. Wat hij niet weet, is dat Aya de zus is van Nick’s grootste concurrent; een andere superpopulaire dansclub. Terwijl Donny en Aya als een blok voor elkaar vallen, wordt de competitie tussen hun broers steeds heftiger. Maar het laatste waar Donny tussen wil kiezen is het meisje van zijn dromen – en zijn eigen familie.



Regisseur
De film wordt geregisseerd door Duane Adler. Hij heeft onder andere de films 'Save the last dance' en de film-reeks 'Step Up' geschreven. Die films heeft hij echter niet geregisseerd. Ook is hij producer bij o.a. de film 'Make it happen'.

Acteurs

BoA Kwon is een Zuid-Koreaanse zangeres, danseres en model. Ze is een van de populairste artiesten in zowel Japan als Zuid-Korea. Ze wordt ook wel de 'Queen of Pop Asia' genoemd. Deze zangeres heeft verschillende albums gemaakt en zingt en schrijft liedjes in verschillende talen, van Koreaans tot Engels. Nu maakt ze haar filmdebuut in de film 'Make Your Move 3D'.

Derek Hough is bekend van 'Dancing with the stars' in Amerika. Hij is een Amerikaanse danser en choreograaf. In 2002 werd hij World Latin Kampioen en in 2006 was hij te zien in de musical Footloose in Engeland. In 2007 werd hij gevraagd om mee te doen met 'Dancing with the stars' en hij heeft zelfs twee keer een seizoen gewonnen met zijn danspartner!

Izabella Miko is een Poolse actrice en model. Haar ouders waren ook allebei acteurs. Ze groeide op in Warschau en studeerde daar voor ballerina. Een choreograaf nodigde haar uit om naar New York te komen studeren tijdens een studiedag; dit nam ze aan. Ze is samen met haar moeder op haar 15e verjaardag naar New York gereisd. Inmiddels is ze bekend door haar rollen in 'Coyote Ugly' en 'Save the last dance 2'.

Will Yun Lee is een Amerikaanse acteur met Koreaanse ouders. Zijn vader is meester in taekwandoo en hij Will heeft in zijn jeugd ook les gegeven in taekwandoo in de zaak van zijn familie. Hij heeft onder andere rollen gespeeld in de films 'Die another day', 'Torque' en 'Elektra'.


De moeite waard om te zien?
Ik heb de film zelf nog niet gezien en de recensies zijn wisselend. Zelf kan ik dus nog geen oordeel geven, helaas. Zit er niets anders op dan zelf naar de bioscoop te gaan en de film te gaan bekijken!

De film is sinds 25 juli te zien in de bioscoop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten