dinsdag 9 juli 2013

Alles Kids 2013

Het laatste optreden van dit lesjaar zit er weer op. Afgelopen weekend was het Alles Kids festival in Emmen. Wij mochten op een podium bij de Grote Kerk twee keer optreden. Lees verder voor meer foto's en filmpjes.



We hebben twee keer dezelfde dansen gedaan, om 13.15 uur en om 14.14 uur. Er deden verschillende groepen van CQ mee. Als eerste begonnen we met een moderne dans op muziek van Carmina Burana.



Ondanks het super kleine podium en de slechte vloer heeft deze groep het toch weten te presteren om een goed optreden neer te zetten!!!







De kop was er af. Nu konden ze mooi wat informatie over het podium doorgeven. Het was namelijk erg glad en daar konden de andere groepen nu rekening mee houden. Bedankt!

Na deze groep volgde er een kinder-jazz-groep, o.l.v. Ruscha Kloosterman. Meneer Erik Spiekman heeft hier een paar mooie foto's van gemaakt!


De volgende groep die na deze vrolijk gekleurde meiden kwam, was een groepje van 4 meiden die een lyrical dans deden. Het was op de muziek 'To build a home' en de groep staat o.l.v. Shirelle Kleefman.





















Toen deze meiden het podium af waren was het tijd voor de breakdancers o.l.v. Adolfo Dooren. Deze enthousiaste groep jongens en één enthousiaste jongedame hebben alle vette moves en coole danspasjes laten zien!



Nog twee dansgroepen van Shirelle Kleefman en als eerste kids jazz op de muziek 'Die Young'. Wat een lieve meiden die super goed kunnen optreden! Goed gedaan!



Als laatste was er een optreden van een gevorderde jazz groep met jonge meiden. Zij dansten op het nummer 'Scream en shout' en hebben dit dansoptreden van CQ passend afgesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten