vrijdag 4 april 2014

Optredens

De vorige blogpost is alweer even geleden, daarom nu even een update want we hebben absoluut niet stil gezeten!



We zijn nog steeds druk bezig met de dansen voor de voorstelling in juni. De dansen zijn bijna allemaal af, dus we zijn druk bezig om de puntjes op de i te zetten. Zorgen dat het gelijk gaat, dat de bewegingen technisch goed worden uitgevoerd en dat we de juiste uitstraling hebben bij de dans.
Wil je weten wat we nog meer hebben gedaan? Lees dan vooral verder!

Op 8 maart was het internationale vrouwendag en in de Muzeval was een speciale vrouwenavond georganiseerd. En wij mochten op die avond optreden! Dus we hadden van tevoren deze dansjes ook weer geoefend en weer bijgewerkt, zodat we weer een knallend optreden konden neerzetten.


Het was ten eerste super leuk om in de Muzeval te zijn. Even de sfeer, de gezelligheid en het gevoel wat bij het theater hoort voelen. Een leuke voorbereiding op de grote voorstelling in juni. De dansen verliepen goed! Geen grote fouten gemaakt en een enthousiast publiek, prima dus! 



Daarnaast mochten we op de maandag hierna optreden op een basisschool. De school ging beginnen aan een project over de Rechten van het Kind. En daar hoort ook bij het recht op ontwikkeling, vrijheid van meningsuiting en vrijheid van vereniging. Dansen is hier een voorbeeld van. Daarom mochten wij op maandagmorgen (om 9.00 uur!!! veel te vroeg!!!- haha) optreden op deze school. En volgens mij ging dat best aardig :)


Na deze twee optredens hebben we even rust. Maar de volgende optredens staan al op ons te wachten. Op 24 mei mogen we namelijk in het centrum van Emmen optreden vanwege de Week van de Amateurkunst. Het plezier van amateurkunst staat hierbij centraal en dat willen wij met onze dansen graag aan iedereen laten zien! Als je even een bezoekje brengt aan de website van WAK, kun je zien wat er allemaal te doen is in de week en dat het niet alleen maar dans is.

(WAK 2013)

En op 25 mei mogen we alweer dansen. Ja, ja, een druk weekend! Op 25 mei is 'Emmen Can Dance'. Op deze (koop)zondag kan heel dansend Emmen laten zien wat ze in huis hebben. Allerlei verschillende dansscholen, waaronder Dance Company Shirelle, laten dansen zien in verschillende stijlen. Een heel gevarieerd programma dus. Zet deze datum daarom in je agenda, want dit wil je niet missen!

(Emmen Can Dance 2013)

Zo als je wel ziet zitten we echt niet stil! We hopen dat als je tijd hebt, je komt kijken naar onze optredens. Mocht het deze keer niet lukken, niet getreurd! Want op 14 juni hebben we een grote voorstelling in de Muzeval. Wie weet zien we je daar ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten